Programma’s op maat

De werknemerscan ® geeft heel veel informatie over belangrijke welzijnsfactoren die van invloed kunnen zijn op het vermogen van mensen om met stress om te kunnen gaan. Daarmee een gemiddeld niveau van fysiek als psychologisch functioneren te handhaven. Erg belangrijk om burn-out te voorkomen.

15 Factoren met betrekking tot het welzijn van uw werknemer worden op een bijzondere wijze in beeld gebracht. Factoren die van invloed kunnen op het vermogen goed om te gaan met stress en een hoog niveau van lichamelijke gezondheid en psychisch welbevinden te behouden.

De analyse van de werknemerscan ® van de individuele werknemer en van alle werknemers binnen het bedrijf kunnen leiden tot een gedetailleerd werkplan voor uw medewerker, uw medewerkers en of uw gehele bedrijf.

Maatwerk

Het gedetailleerde werkplan is maatwerk en kan van medeweker tot medewerker en van bedrijf tot bedrijf verschillen. Dat is afhankelijk van de resultaten uit de werknemerscan ®.

Het gedetailleerde werkplan kan bestaan uit diverse in te zetten activiteiten. Die kunnen bestaand uit begeleiding, coaching en of training op verschillende gebieden.

Nieuws

Programmas